Impressum

SpletniPrenosi.si je blagovna znamka, s katero upravlja zavod Fixmedia, ki kot produkcijska hiša deluje v Sloveniji in tujini.

Polno ime: Fixmedia, zavod za razvoj filmske ustvarjalnosti Ljubljana

Sedež: Suhadolčanova ulica 65, 1231 Ljubljana Črnuče

Naslov pisarne: Stegne 21c, 1000 Ljubljana, četrto nadstropje

Matična številka: 6898815000

Davčna številka: SI88622126

Odgovorna oseba: Jure Kreft, direktor

Aktivna transakcijska računa: 
SI56 6100 0001 1464 389, Delavska hranilnica d.d.
SI56 6100 0001 4647 832, Delavska hranilnica d.d.

Politika poslovanja in zasebnosti

Omejitev odgovornosti

SpletniPrenosi.si je blagovna znamka, s katero upravlja družba Fixmedia. Družba Fixmedia se bo po najboljših močeh trudila zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svojih straneh, vendar opozarja uporabnike spletnih strani, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti družba Fixmedia niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletni strani družbe Fixmedia določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z družbo Fixmedia in nad katerimi družba Fixmedia nima nadzora, družba Fixmedia ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Družba Fixmedia si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani dodajanja ali odstranitve vsebin, objavljenih na spletni strani www.fixmedia.si in www.spletniprenosi.si kadarkoli, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.